Kleutergym in de Drie Linden

Kleutergym in de Drie Linden
oktober 3, 2018 Reacties uitgeschakeld voor Kleutergym in de Drie Linden Nieuws admin

Jongens en meisjes die van bewegen houden kunnen zich binnenkort lekker uitleven want vanaf donderdag 25 oktober a.s. start de Samensprong met kleutergym in De Drie Linden in Prinsenbeek. Speciaal voor kinderen van 3,5 tot 5,5 jaar oud.

Geeft jouw kind ook alle energie aan spelen en bewegen? Laat dan jouw kind samen met anderen gymmen in De Drie Linden. Dat is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de conditie, motoriek en lenigheid. Vanaf 25 oktober a.s. starten we met kleutergym.

De lessen zijn elke donderdag van 16.00 tot 17.00 uur (behalve in de schoolvakanties) en worden verzorgd door een enthousiaste docent en assistent.

 Voor wie?

Kleutergym is bedoeld voor jongens en meisjes die 3,5 tot 5,5 jaar oud zijn op het moment dat ze starten met de gymlessen. De groep bestaat uit maximaal 10 kinderen, dus schrijf je kind snel in, want vol is vol!

De kosten

De kinderen kunnen eerst gratis twee proeflessen volgen, daarna zijn de kosten 33,45 euro per kwartaal, en eenmalig 15 euro inschrijfgeld.

Informatie

Wil je meer informatie of wil je je zoon of dochter aanmelden? Neem dan contact met ons op via ledenadministratie@samensprong.nl.