Peuter- en kleutergym

Nieuwe start van ouder-peutergym én kleutergym na de carnavalsvakantie!

Ouder/peutergym is speciaal bedoeld om peuters (van 2 tot 4 jaar) op een speelse wijze te helpen zich fysiek goed te ontwikkelen. Daarbij is tijdens de les de actieve deelname van 1 ouder/verzorger per deelnemend kind verplicht. De ouder/verzorger krijgt op die manier van de trainer ook een aantal tips voor het bewegen thuis. Binnen dit lesprogramma zullen wij ook het veelgeprezen bewegingsprogramma Nijntje Beweegt aanbieden. We informeren iedereen hier binnenkort verder over.

Ouder/peutergym start op donderdagochtend 5 maart a.s. Van 11.00 – 11.45 uur.

Kleutergym zal vanaf woensdagmiddag 4 maart a.s. opgestart worden. Van 13.30 – 14.30 uur. Ook hiervoor kun je nu je kleuter aanmelden.

Kleutergym is voor jongens en meisjes die van bewegen houden en voor kinderen die dat nog gaan ontdekken. Rennen, koppeltje duikelen, sportieve spelletjes doen. Het komt allemaal aan bod in de speelse lessen! Kinderen kunnen daar goed hun energie in kwijt. Ook binnen kleutergym zullen wij Nijntje Beweegt gaan aanbieden.

Wat hebben ouder/peuter – en kleutergym jouw kind te bieden:
  • sociale interactie met andere kinderen
  • het is goed voor de lichamelijke conditie
  • bevordert de fijne en grove motoriek
  • maakt het lichaam sterker en leniger
  • het Nijntje Beweegt-diploma
Voor wie?

Ouder/peutergym is bedoeld voor 2 tot 4-jarige peuters. Kleutergym is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar oud. De groep bestaat uit maximaal 15 kinderen. Er zijn eerst twee gratis proeflessen te volgen, daarna zijn de kosten € 36,15 per kwartaal, en eenmalig 15 euro inschrijfgeld.

Informatie

Wil je meer informatie, of wil je je zoon of dochter aanmelden? Neem dan contact met ons op via ledenadministratie@samensprong.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je ook terecht bij: bjorn@samensprong.nl.