Tricking

Wat is tricking:

Tricking is een mix van meerdere sporten: Martial Arts (zoals Taekwondo, Kungfu, Capoeira etc.) gecombineerd met acrobatiek (zoals Turnen, Breakdance etc.) waarbij alle elementen naar eigen stijl en voorkeur worden toegepast.

Tegenwoordig kunnen invloeden van tricking worden gezien in o.a. films, games, videoclips, dans- of muziek optredens en andere sporten zoals free running en breakdance.

Tricking heeft het spectaculaire imago van salto’s, traptechnieken en stunts die vaak als onmogelijk gezien worden. Niets is minder waar. Ook JIJ bent in staat om je lichaam deze “tricks” aan te leren wanneer je hier het geduld, discipline en wilskracht voor hebt!

Voor wie is deze les:

Voor de creatievelingen, voor de durvers en grensverleggers , voor de mensen die willen leven in het moment. Voor mensen die zich willen begeven in een inspirerende en open community waarin afkomst en sociale achtergrond niet van belang is.

Tricking leert je de ultieme controle over lichaam en geest. Naast een extreem fysieke sport zal Tricking je ook op geestelijk vlak uitdagen. Een boost aan zelfvertrouwen zal je krijgen wanneer jij je eerste “backflip” landt. Gebruik dit zelfvertrouwen in het dagelijks leven en je zal zien dat de grenzen die jij dacht te hebben niet bestaan!

Een mix van zeer diverse mensen met uiteenlopende culturen en leeftijden geeft deze sport ook een zeer sociaal karakter. Laat je inspireren en motiveren door de groep en je zult zien dat je in een mum van tijd tot nieuwe “hoogtes” zult komen!

Strippenkaart

Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart van 10 lessen voor 50 euro. Daarmee betaal je in het seizoen 2019/2020 alleen voor de les die je deelneemt. De strippenkaart is één seizoen lang geldig.

Trainer

Kenneth

Klik hier voor het lesrooster

 

Klik hier voor twee gratis proeflessen