Kleding

2e/3e Divisie Dames 2019

Kleding

Verenigingskleding is goed voor de herkenbaarheid van De Samensprong en voor de overzichtelijkheid tijdens de les. Ook is sportkleding veiliger: zo kunnen we ongelukken voorkomen. Voor de turngroepen is verenigingskleding daarom verplicht.

Kleding recreatiegroepen jongens en meisjes

We werken samen met CEK Gymnastics in Zwijndrecht. In hun webshop kun je zelf de kleding voor de jongens en meisjes bestellen. Klik daarvoor op deze link.

Kleding recreatiegroepen meisjes

Voor de meisjes is er een blauw turnpakje: ERVY MAE samt glatt (velours) in de kleur Tinte. Deze worden door de vereniging besteld bij CEK. Eventueel kun je die ook zelf bestellen op onze verenigingspagina op de CEK-website. Klik daarvoor op deze link. Let op, houd rekening met een levertijd van 4-6 weken! Zonder het verplichte turnpakje kan de turnster niet deelnemen aan de clubkampioenschappen.

Veel meisjes willen er ook graag een broekje bij (blauw velours). Dit is overigens niet verplicht. Deze broekjes zijn te bestellen op www.turnpakjeswebshop.nl.

Regelmatig houden we binnen de vereniging verkoop- en pasmomenten voor de turnkleding (soms zijn er tweedehands pakjes beschikbaar). Informatie krijg je daarover via je trainer.

Voor vragen over recreatiekleding mail je naar: kleding@samensprong.nl.

Kleding recreatiegroepen jongens

Voor de jongens is er een blauwe broek en een shirt met het logo van de Samensprong. Beide kunnen aangeschaft worden op regelmatige verkoop- en pasmomenten binnen de vereniging voor turnkleding. Informatie daarover krijg je via de trainer. De blauwe broek kun je ook bestellen bij CEK Gymnastics in Zwijndrecht. Klik daarvoor op deze link. Let op, houd rekening met een levertijd van 4-6 weken! Zonder de verplichte kleding kan de turner niet deelnemen aan de clubkampioenschappen.

Regelmatig zijn er verkoop- en pasmomenten voor de turnkleding. Informatie daarover krijg je via je trainer.

Voor vragen over recreatiekleding mail je naar: kleding@samensprong.nl.

Heb je vragen over wedstrijdkleding?

In de toekomst komt op deze plek ook informatie over de kleding van het wedstrijdturnen. Heb je vragen over de wedstrijdkleding, dan neem je nu nog contact op met de trainer van de groep waarin jij of je kind turnt.