Recreanten

Recreatief turnen

De meeste kinderen die recreatief turnen zijn tussen de zes en tien jaar oud. Zij leren de basisprincipes en de basisoefeningen. Daarnaast is er een recreantengroep voor kinderen ouder dan tien jaar. De jongens en meiden trainen apart.

Steeds andere oefeningen

We beginnen altijd met spelletjes en rekken en strekken, om de spieren los te maken. Daarna begint het echte werk: turnen. Iedere week staat er weer een ander parcours klaar en train je andere oefeningen. Saai wordt het dus nooit! Je wordt geholpen door een hoofdtrainer en door diverse andere jongens en meiden, die zelf in de selectie trainen.

Turnen is leuk!

Turnen moet vooral leuk zijn. En dat wordt het, als je het samen gezellig hebt. Daarom is er altijd ruimte om te trakteren tijdens je verjaardag. We vieren Sinterklaas en eens per jaar kan je mee op kamp.

Opleidingsgroep

Blijkt tijdens het recreatief turnen dat je talent hebt? Dan word je uitgenodigd voor een proefles bij de opleidingsgroep. Misschien stroom je uiteindelijk wel door naar de selectie. Maar dat beslis je uiteindelijk ook zelf. Het gaat er vooral om dat jij plezier hebt.

Klik hier voor het lesrooster

 

Klik hier voor twee gratis proeflessen

 

Klik hier voor de tarieven